بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان وعشایر سلماس

بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان وعشایر سلماس

بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان وعشایر سلماس

بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان وعشایر سلماس

۵ مطلب در دی ۱۳۹۷ ثبت شده است

بیمه کشاورزان وروستائیان

چهارشنبه, ۱۹ دی ۱۳۹۷، ۰۸:۳۴ ب.ظ

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۹ دی ۹۷ ، ۲۰:۳۴
محمود باباپورسیلابی

2

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ دی ۹۷ ، ۲۱:۳۵
محمود باباپورسیلابی

انتقال

مدیر کل وصول حق بیمه و حساب های انفرادی صندوق خبر داد: انتقال سوابق بیمه ای از سایر صندوق ها به بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر ممکن شد.

به گزارش روابط عمومی، عباس باقری، مدیر کل وصول حق بیمه و حساب های انفرادی با اعلام این خبر با اشاره به درخواست و مراجعه مکرر بیمه شدگان برای انتقال سوابق بیمه ایشان به این صندوق گفت: یکی از تکالیف قانونی صندوق های فعال در حوزه بیمه های اجتماعی نقل و انتقال کسور بازنشستگی و حق بیمه بیمه شدگان طبق قانون نقل و انتقال حق بیمه است.

او با اشاره به اینکه بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با داشتن حداقل ٦٥ سال تمام سن و ١٥ سال تمام سابقه بیمه پردازی(وفق ماده ٥٧ قانون احکام دائمی توسعه کشور) می توانند مستمری بازنشستگی دریافت کنند گفت: با توجه به اینکه بر اساس سابقه بیمه ای افراد، میزان مستمری استحقاقی آنها تعیین می شود، با به وجود آمدن این امکان، بیمه شدگان می توانند با انتقال سوابق بیمه ای گذشته خود به این صندوق بیمه اجتماعی، از میزان مستمری بیشتری بهره مند شوند. 

عباس باقری با توضیح اینکه برای امکان این انتقال فرآیند مکانیزه پذیرش کسور بازنشستگی و حق بیمه، بیمه شدگان دارای سوابق در سایر صندوق های بیمه اجتماعی در سیستم بیمه اجتماعی(سامانه سبا) دستورالعمل اجرائی آن تهیه و جهت اجراء ابلاغ شده است گفت: امیدواریم این اقدام صندوق گامی مهم در خدمت رسانی بیشتر و تسهیل و تسریع در اجرای قانون، موجبات رضایتمندی بیمه شدگان و باعث عضویت افراد مشمول فاقد پوشش بیمه اجتماعی شده و زمینه بیمه شدن و عضویت آنان را فراهم کند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ دی ۹۷ ، ۱۶:۰۷
محمود باباپورسیلابی

فرق بیمه روستایی با تامین اجتماعی چیست

يكشنبه, ۱۶ دی ۱۳۹۷، ۱۰:۲۸ ق.ظ


در بیمه کشاورزان حق بیمه پرداختی با کمک 66% دولت به صورت بلاعوض انجام میشود ولی در تامین اجتمایی به صورت آزاد و یا با کمک کمتر انجام میشود 

بیمه روستاییان و کشاورزان دارای 8 سطح واریزی متناسب با توان مالی افراد (از 240.000 تومان تا حداکثر 540.000 تومان برای یکسال) افرادی که سطح بالاتری انتخاب نمایند در زمان بازنشستگی دارای حقوق و مزایای بالاتری خواهند بود. مثلا اگر 240.000 را پرداخت کنند در زمان بازنشستگی با پایه حقوق 400.000 تومان بازنشسته میشوند ولی اگر 540.000 تومان را پرداخت نمایند با پایه حقوق 900.000 تومان بازنشسته میشوند. که این مبالغ در سال 1397 میباشد و تمامی این مبالغ نسبت به تورم افزایش میابد 

بیمه روستاییان و کشاورزان دارای سه قسمت اصلی بیمه یعنی بازنشستگی ، از کار افتادگی و مستمری فوتی میباشد. که بیمه سلامت هم در مبحث درمانی این بیمه فعالیت خود را ادامه میده.

  • بازنشستگی این بیمه در سن 65 سالگی با حداقل 15 سال بیمه یا سن 70 سالگی با 10 سال حق بیمه میباشد که در بحث آینده دولت در مورد بازنشته کردن افراد بیمه شده در سن های بالای 50 سال میباشد و در این زمان ثبت نام نکردن افراد بالای 50 سال میباد

  • از کار افتادگی این بیمه و تامین اجتمای به یکصورت میباشد که حتی کمیسیون پزشکی هردو بیمه در یک مرکز میباشد

  • مستمری هم مثل تامین اجتمایی شامل افرادی که تحت تکفل فرد بیمه شده باشند ( همسر . دختر مجرد و بدون شاغل . پسر زیر 18 سال)

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ دی ۹۷ ، ۱۰:۲۸
محمود باباپورسیلابی

۴ صندوق بیمه ای شامل ( صندوق تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی کشوری ، صندوق فولاد و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان ، روستائیان و عشایر) زیر مجموعه وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی قرار گرفته اند.
مطالعات تشکیل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر در سال ۸۳، کلید خورد و در نهایت در قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی قوانین و مقررات این صندوق تاکید شد.

شرایط عمومی عضویت برای تمامی روستائیان، کشاورزان غیرساکن و عشایر

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • داشتن حداقل ۱۸ سال سن
  • عقد قرارداد و پرداخت ۵ درصد سطح درآمدی انتخابی بیمه شده به عنوان حق بیمه
  • سکونت در روستا و یا مناطق عشایری که باید به تائید شورای اسلامی روستا و یا اداره کل امور عشایری شهرستان رسیده باشد

تمامی کشاورزان غیرساکن در روستا هم می توانند با شرایطی زیر تحت پوشش این بیمه قرار گیرند

  •  هنگام شروع عضویت در صندوق، مشمول بیمه اجباری نزد سایر صندوق ها و سازمان های بیمه ای و بازنشسته کشور نباشد
  • در یکی از مشاغل ۲۳۰ گانه اعلامی توسط سازمان مرکزی تعاونی روستایی ایران فعالیت داشته باشند
  • معرفی نامه ایشان توسط اداره جهاد کشاورزی و یا نظام صنفی کشاورزی استان تائید شده باشد.

نحوه ثبت نام در بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان و عشایر

افراد توسط کارگزاران (دهیاران، تعاونی های روستایی و عشایر و …)، در هر شهرستان و استان ثبت نام می شوند.
در حال حاضر ۳۵۰۰ کارگزار در استان های مختلف فرآیند ثبت نام از بیمه شدگان صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان و عشایر را پیگیری می کنند.

محاسبه حق بیمه در بیمه روستاییان و عشایر

حق بیمه در بیمه روستاییان و عشایر، ۱۵ درصد سطح درآمد انتخابی بیمه شده است که ۵ درصد آن را بیمه شده پرداخت می کند و ۱۰ درصد آن را دولت تامین می نماید، دولت در حمایت از روستائیان، کشاورزان و عشایر دو برابر حق بیمه هر فرد را خود به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر پرداخت می کند و در سال هایی که مناطق روستایی دچار خشکسالی، آفت زدگی، مرگ و میر و یا بروز حوادث غیرمترقبه گردد دولت علاوه بر سهم خود، سهم بیمه شده را نیز پرداخت می نماید.

پرداخت حق بیمه در ۸ سطح از سوی بیمه شدگان (کشاورزان، روستائیان و عشایر)صورت می گیرد که مستمری پرداختی به این افراد نیز بر اساس این ۸ سطح انجام می گیرد.
افرادی که تحت پوشش بیمه اجتماعی کشاورزان قرار می گیرند می توانند بر اساس شرایط زندگی، سطح پرداختی حق بیمه خود را تعیین و مشخص کنند و بر اساس آن حق بیمه پرداخت کنند. به طوریکه مبنای پرداخت مستمری به بیمه شدگان بر اساس میانگین ۵ سال آخر پرداختی به این صندوق است.

تفاوت های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با صندوق بیمه تامین اجتماعی

در صندوق بیمه روستاییان و عشایر سه سرویس ارائه می شود اما تامین اجتماعی ۱۸ سرویس به بیمه شدگان خود ارائه می کند به طوری که در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان به هیچ عنوان کارهای درمانی را انجام نمی دهد چرا که فعالیت های درمانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان به سازمان بیمه سلامت واگذار شده است.

مزایای عضویت در  صندوق بیمه روستاییان و عشایر

مستمری پیری، مستمری بازماندگان و از کارافتادگی کلی از جمله مزایای این صندوق محسوب می شود.

شرایط بازنشستگی در بیمه روستاییان و عشایر

هر زن و مرد روستایی، عشایری و کشاورز غیر ساکن در روستا که حداقل ۶۵ سال سن، ۱۵ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، می توانند از مزایای مستمری پیری استفاده نمایند و حداقل حقوق معادل دو سوم سطح درآمدی انتخاب شده ای که در همان سال حق بیمه مربوط به آن را پرداخت نموده است، دریافت کند.

در حال حاضر طرحی تصویب شده است که در صورت تایید شورای نگهبان اجرایی می شود

روستاییان با ۷۰ سال سن و داشتن ۱۰ سال حق بیمه بازنشسته شده و حق بازنشستگی دریافت کنند و سن بازنشستگی بیمه روستایی به ۶۵ سال برسد.

مستمری بازماندگان در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستاییان و عشایر

افراد واجد شرایط تحت تکفل بیمه شده ای که در اثر حوادث ناشی از کار فوت نماید با هر میزان سابقه پرداخت حق بیمه مشمول برخورداری از مستمری بازماندگان خواهد شد ضمن اینکه بازماندگان واجد شرایط تحت تکفل بیمه شده متوفی که در اثر بیماری یا حادثه غیر ناشی از کار، طبق مقررات صندوق با دارا بودن حداقل یک سال سابقه بیمه و ۹۰ روز طی سال آخر، مشمول دریافت مستمری است.

شرایط از کار افتادگی در بیمه روستاییان و عشایر

هر متقاضی که پس از بیمه شدن در اثر حادثه غیر ناشی از کار یا بیماری به تشخیص کمیسیون های پزشکی صندوق، از کار افتاده کلی شناخته شود با داشتن حداقل یکسال سابقه بیمه و به شرط آنکه ظرف سال آخر منتهی به شروع بیماری، وقوع حادثه و یا تاریخ از کار افتادگی حق بیمه ۹۰ روز را پرداخت کرده باشد، می تواند از مزایای مستمری استفاده کند.


        شماره تماس جهت مشاوره :باباپور 09148348301

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ دی ۹۷ ، ۱۷:۲۹
محمود باباپورسیلابی